|ГЛАВНАЯ|   |О ЖУРНАЛЕ|    |ПОДПИСКА|   |ФОРМЫ СОТРУДНИЧЕСТВА|  |КОНТАКТЫ|   |СОДЕРЖАНИЕ НОМЕРА|  |НОВОСТИ|    |ВАКАНСИИ|     |АРХИВ|  |IT-СТРАНСТВИЯ|

   

 

НОВОСТИ
2021

Schneider Electric представляє перший у галузі універсальний модульний центр обробки даних із
рідинним охолодженням EcoStruxure™

 

Київ, 9 грудня 2021 р.

 

Schneider Electric, світовий лідер у наданні цифрових рішень в галузі управління електроенергією і автоматизації, оголошує про запуск універсального модульного центру обробки даних із рідинним охолодженням EcoStruxure All-In-One модуль. Новий презібраний модуль дозволить використовувати більшість центральних та графічних процесорів (CPU&GPU) з високопродуктивними додатками для граничних обчислень, із більшою надійністю у важких та віддалених  умовах. Від промислових виробництв  і автомобільних об’єктів до телеком, військової сфери, гірничого та нафтогазового секторів, ця новинка дає можливість обробляти дані в режимі реального часу швидше з більшими  інноваціями, вищою ефективністю та меншими затримками.

·  Перший у світі зібраний модульний центр обробки даних з прецизійною системою охолодження через занурення на рівні корпусу забезпечує високу продуктивність обробки та безпеку при граничних навантаженнях

·  Стандартна конфігурація витримує ІТ-навантаження до 60 кВт з високим коефіцієнтом енергоефективності на рівні 1,03

·  Спрощене управління та послуги з можливістю здійснення моніторингу та підтримки сервісів в будь-який час і в будь-якому місці за допомогою смартфона

 

Розміщене у 20-дюймовому ISO контейнері, це нове універсальне рішення може забезпечити  60 кВт  ІТ-навантаження із можливістю розширення до 336 кВт на індивідуальне замовлення. До системи також входить трифазне ДБЖ Galaxy VS потужністю 80 кВт, батарейний масив на повну ІТ потужність, протипожежний захист, вбудована система відведення тепла з резервуванням. Віддалений моніторинг та управління як фізичним середовищем, так і ІТ-обладнанням здійснюється завдяки програмному забезпеченню EcoStruxure ІТ, відзначене численними нагородами.

Як частина сімейства модульних центрів обробки даних EcoStruxure All-In-One модуль із рідинним охолодженням є швидким, гнучким та очікуваним рішенням, настільки ж якісним та функціональним, що й пристрій з традиційним монтажем на об'єкті. Це дозволяє проєктувати, будувати та встановлювати нові центри обробки даних протягом часу, у кілька разів коротшим за необхідний для створення та розвитку традиційних центрів обробки даних. Усе обладнання встановлюється та випробовується в заводських умовах для забезпечення стійкої та очікуваної роботи зі зниженим ризиком із першого дня.

 

Посилена безпека, стійкість та ефективність завдяки прецизійній системі охолодження шляхом занурення на рівні корпусу:

Розроблений для стабільної роботи, новий універсальний модуль поєднує високу ефективність із наднизьким коефіцієнтом енергоефективності PUE <1,15, а за досвідом деяких об’єктів може досягнути і значення коефіцієнту енергоефективності 1,03. Використання рідинного охолодження зменшує вимоги до вентиляційного обладнання, спрощуючи інфраструктуру охолодження та відкидаючи потребу в вентиляторах. Ці властивості дають подвійний ефект, зокрема зменшується споживання енергії інженерною інфраструктурою (що вивільнює більше енергії для ІТ-навантаження) та підвищується надійність обладнання. Це також полегшує обслуговування шляхом виключення електромеханічних пристроїв, які вимагають регулярного оновлення та заміни.

Використання корпусів Ku:l 2 з рідинним охолодженням від компанії Iceotope, інтегрованих із серверними шафами NetShelter Liquid-Cooled від компанії Schneider Electric дозволяє повністю ізолювати критично важливе ІТ-обладнання від навколишнього середовища та забезпечити прецизійне охолодження зануренням у герметичному корпусі, який не пропускає пил, гази та вологу. Захист від проникнення та втручання серверного обладнання, обладнання для зберігання даних і мережевого обладнання гарантується додатковим рівнем фізичної безпеки та безпеки підключень до пристроїв введення/виведення.

«Сьогодні попит на найпотужніші процесори та графічні процесори зріс практично в кожній сфері використання ІТ,  водночас швидко виникла гостра конкуренція за простір», заявив Роберт Бунгер, директор програми, керівник технічного відділу компанії Schneider Electric. «Новий All-In-One презібраний модульний центр обробки даних із рідинним охолодженням задовольняє потребу в потужностях з обробки даних для ресурсномістких обчислень в компактному, захищеному та виділеному крайовому середовищі, яке можна розгорнути практично будь-де всього за шість тижнів».

 

Підвищена надійність і доступність у найвіддаленіших місцях:

·  Проактивний моніторинг та управління за допомогою EcoStruxure IT Expert  від Schneider Electric – відкритого, сумісного та незалежного від постачальників програмного забезпечення системи управління інфраструктурою центру обробки даних для граничних обчислень, розподілених ІТ та центрів обробки даних. Щоб отримати додаткову інформацію, відвідайте www.schneider-electric.com/ecostruxure-it й отримайте безкоштовний доступ до EcoStruxure IT Expert на 30 днів.

·  Підвищена надійність завдяки EcoStruxure Asset Advisor – хмарний сервіс віддаленого моніторингу, який може своєчасно й ефективно відстежувати проблеми на об’єкті та усувати несправності.

·  Удосконалене зовнішнє мережеве управління, що надається через комп’ютер Avnet MaaXBoard із сумісним із Redfish інтерфейсом прикладних програм для управління ІТ-обладнанням, навіть коли сервери вимкнено або коли вони не реагують на сигнали.

Schneider Electric уже оголосив раніше про встановлення партнерських відносин із Iceotope та Avnet, що дозволяє інтегрувати сервери корпоративного класу від низки виробників комплектного обладнання з інфраструктурою охолодження шляхом занурення на рівні корпусу, тим самим збільшуючи швидкість і зручність розгортання та зменшуючи ризики для обслуговування, пов’язані зі встановленням серверного обладнання на об'єкті.

 

Дізнайтесь також у відео про технологію рідинного охолодження: ефективну та безшумну систему охолодження для центрів обробки даних Liquid Cooling Technology: Efficient and Silent Cooling System for Data Centers

 

До вашої уваги також наші технічні статті та дослідження :

·  Schneider Electric white paper #265 “Liquid Cooling Technologies for Edge and Data Center Applications” [Біла книга Schneider Electric № 265 «Технології рідинного охолодження для застосування в граничних обчисленнях та центрах обробки даних»].

·  White Paper #279 “Five Reasons to Adopt Liquid Cooling” [Біла книга № 279 «П’ять причин, чому слід перейти до рідинного охолодження»]

·  New Research Studies Impact of Rack-based Liquid Cooling and High Power Densities on Power Distribution [Нове дослідження вивчає вплив встановлених у стійках систем рідинного охолодження та високої густини потужності на розподіл потужності]

 

Другие новости 2021 >>>

НОВОСТИ
2021

 

      Главная    О журнале    Архив    Подписка    Формы сотрудничества    Контакты    Содержание номера  IT-Странствия   Вакансии   Карта сайта