|ГЛАВНАЯ|   |О ЖУРНАЛЕ|    |ПОДПИСКА|   |ФОРМЫ СОТРУДНИЧЕСТВА|  |КОНТАКТЫ|   |СОДЕРЖАНИЕ НОМЕРА|  |НОВОСТИ|    |ВАКАНСИИ|     |АРХИВ|  |IT-СТРАНСТВИЯ|

   

 

НОВОСТИ
2021

Schneider Electric відзначено за «Видатний внесок до сталого розвитку й ефективності» на DCS Awards 2021

 

Київ, 8 грудня 2021 р.

 

 

Компанія Schneider Electric™, світовий лідер у наданні цифрових рішень в галузі управління електроенергією і автоматизації, а також найбільша екологічна корпорація 2021 року в світі  за рейтингом Corporate Knights, здобула нагороду в категорії «Видатний внесок до сталого розвитку й ефективності» на DCS Awards. Ця нагорода відзначає лідерство Schneider Electric у сфері сталого розвитку центрів обробки даних і технології компанії, які допомагають клієнтам задовольняти вимоги щодо стійкості, ефективності та екологічності у своїй діяльності.

 

·       Нагорода свідчить про лідерство Schneider Electric в енергоефективних технологіях і стратегіях, які забезпечують участь центрів обробки даних у сталому розвитку 

·       Проєкт на замовлення міської ради Ньюкасла, здійснений за участі першокласних партнерів (Elite Partners) з компанії APT, здобув спеціальну нагороду як Проєкт року в категорії «Сталий розвиток у центрі обробки даних»

·       Компанія Schneider Electric уже допомогла своїм клієнтам скоротити викиди CO2 на 319 мільйонів тонн.

 

Під час цього заходу компанія Schneider Electric і її першокласний партнер Advanced Power Technology також здобули другу, спеціальну нагороду як Проєкт року в категорії «Сталий розвиток у центрі обробки даних». Разом ці компанії здійснили проєкт модернізації для міської ради Ньюкасла з використанням енергоефективних технологій для зменшення викидів вуглецю, що є частиною ширшої ініціативи з цифрової трансформації. 

 

Видатний внесок до сталого розвитку й ефективності

Schneider Electric уже давно розглядає сталий розвиток й ефективність як основні цілі своєї діяльності. Компанія може похвалитися значним досвідом допомоги клієнтам у зменшенні впливу їхньої критично важливої інфраструктури на довкілля за допомогою екологічних технологій, що відповідають вимогам Green Premium™, інноваційних стратегій проєктування та будівництва, а також через діяльність свого підрозділу з послуг для енергетики та сталого розвитку.

Пропонований компанією найбільший у галузі набір апаратних і програмних рішень, який включає платформу управління інфраструктурою центрів обробки даних EcoStruxure IT, допомагає учасникам ринку точніше оцінити ситуацію в критично важливому ІТ-середовищі та вжити заходів для зменшення споживання енергії та викидів вуглецю. Крім того, її екологічні рішення для резервного живлення, зокрема лінійка надзвичайно енергоефективних літій-іонних джерел безперебійного живлення (ДБЖ) Galaxy, розподільний пристрій, що не використовує елегаз, та технології мікромереж, дозволяють учасникам ринку задовольняти вимоги до сталого розвитку та стійкості, пропонуючи можливості накопичення енергії та потенціал інтеграції до загальної мережі місцевих відновлюваних джерел енергії, як-от вітру та сонця.

Останніми роками компанія також розробила стратегії, що дозволяють учасникам ринку вийти за межі традиційних проєктів центрів обробки даних і зменшити викиди партнерів у ланцюжку постачання. У 2020 році Schneider Electric оголосила, що прискорює виконання своїх корпоративних зобов’язань щодо сталого розвитку, і пообіцяла допомогти клієнтам заощадити 800 млн тонн викидів вуглецю/уникнути цих викидів до 2025 року. Вона вже допомогла їм скоротити викиди CO2 на 319 мільйонів тонн.

«Враховуючи той факт, що в той же час проходила Конференція ООН зі зміни клімату, перед нашою галуззю як ніколи гостро стало завдання взяти на себе зобов’язання з досягнення вуглецевої нейтральності», – сказав Марк Гарнер, віцепрезидент і керівник підрозділу Secure Power у британсько-ірландському філіалі Schneider Electric. «Поєднуючи інноваційні проєкти з екологічними технологіями та інтегруючи їх як із відновлюваними джерелами енергії, так і з загальною електромережею, наш сектор може відіграти вирішальну роль у пошуках шляхів подолання кліматичної кризи. Ми раді, що здобули цю нагороду за наш внесок до сталого розвитку й ефективності».

 

Проєкт року в категорії «Сталий розвиток у центрі обробки даних»

У співпраці зі своїм першокласним партнером Advanced Power Technology (APT) Schneider Electric здобула також другу, спеціальну нагороду як Проєкт року в категорії «Сталий розвиток у центрі обробки даних». Працюючи разом, ці компанії виконали проєкт цифрової трансформації центру обробки даних для міської ради Ньюкасла, який забезпечуватиме реалізацію її нової стратегії електронного врядування при наданні послуг 300 000 громадян і підприємств на території міста.

Проєкт передбачав модернізацію наявних потужностей центру обробки даних, оновлення його фізичної інфраструктури, включно з новими ДБЖ, стійками, корпусами та захисними оболонками, а також розгортання програмного забезпечення EcoStruxure IT з управління центром з метою підвищення прозорості робочого середовища. Загалом нова система підвищує здатність міської ради забезпечити безперервне надання послуг, зменшує енергоспоживання та дозволяє системам живлення й охолодження центру працювати з оптимальною енергоефективністю.

 

Другие новости 2021 >>>

НОВОСТИ
2021

 

      Главная    О журнале    Архив    Подписка    Формы сотрудничества    Контакты    Содержание номера  IT-Странствия   Вакансии   Карта сайта